Met deze cadeau’s tot € 20,- scoor je altijd

Met deze cadeau's tot € 20,- scoor je altijd
© Pexels.com

Een cadeau krijgen; wie houdt er nu niet van? Maar ook het geven van iets leuks geeft een goed gevoel. Zien dat iemand blij wordt van hetgeen je geeft of wetend dat hij of zij het betreffende cadeau goed kan gebruiken, is altijd fijn. Een leuk cadeau hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn. Met een gemiddeld bedrag tot € 20,- zit je namelijk al snel goed. Benieuwd wat voor iets leuks je daarvoor kunt kopen? In dit artikel delen we een aantal tips.

Tip 1: Cadeaupakket
Misschien niet het meest originele cadeau, maar wel een van de cadeaus waar je eigenlijk nooit de fout mee ingaat. Bovendien kun je een dergelijk pakket zo duur maken als dat je zelf wilt. Heb je een maximaal budget van € 20,- dan kom je echt een heel eind. Kijk altijd wat past bij de ontvanger. Maak bijvoorbeeld een filmpakket, een douchepakket of ga voor een snack- of kluspakket. Denk aan wat lekkers, wat leuks, zoals een tijdschrift en iets wat misschien wel praktisch is. Doe dit in een leuke mand of doos en klaar ben je.

Tip 2: Gegraveerd glas
Hoe leuk is het om iemand te verrassen met iets persoonlijks? Drinkt de ontvanger graag een glaasje? Dan zijn er tal van mogelijkheden om een wijn- of bierglas te laten graveren met een leuk woord, de naam of een korte tekst. Soms kan er zelfs een plaatje bij gekozen worden, wat het natuurlijk helemaal afmaakt. In dezelfde richting kun je denken aan een wijnkoeler, dat doet het ook vaak goed.

Tip 3: Een kletspot
In ieders drukke bestaan dat veelal geboeid is door werk, haast en tevens de mobiel is het toch wel leuk om eens echt aandacht voor elkaar te hebben. Een leuk en betaalbaar cadeau dat hier bij aansluit, is dan ook de kletspot. Dit is een glazen pot met allemaal kleine kaartjes erin. Op deze kaartjes staan vragen die bedoeld zijn om een gesprek op gang te brengen en her en der wat diepgang te bieden. Doorgaans zijn het vragen waar je zelf niet snel aan zult denken, wat verrassende antwoorden en inzichten brengt. Perfect voor een middag of avond vol gezelligheid dus!

Tip 4: Pachira Aquatica
Wil je nu leuk en origineel voor de dag komen? Dan is het een leuk idee om een boompje cadeau te doen. Niet zomaar een boom natuurlijk, maar een echte geluksboom. Neem nu de Pachira Aquatica; ook wel bekend als geldboom en geluksbrenger. Natuurlijk wens je iemand al het goeds en met dit symbolische cadeau geef je dat aan. Je kunt het compleet maken met een leuke pot.

Met deze cadeaus scoor je tot € 20,-
© Pexels.com

Tip 5: 365 dagen cadeauboek
Wat extra liefs en positiviteit kan iedereen wel gebruiken in zijn leven. Hoe leuk is het dan ook om een cadeauboek te geven dat voor elke dag van het jaar een bladzijde heeft om te kunnen omslaan. Op deze bladzijden staan korte zinnen, eigenlijk quotes, die soms heel lief, soms heel wijs en soms ook erg grappig zijn. Met dit cadeau bezorg je de ontvanger dan ook gegarandeerd een dagelijkse lach op het gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *