Flaneer erop los dankzij deze nieuwe trends vanuit de modewereld!

Flaneer erop los dankzij deze nieuwe trends vanuit de modewereld!
© Pexels.com

De meeste mannen en vrouwen vinden het leuk om zichzelf op te tutten en mooi te maken voor de buitenwereld. Niemand wil onverzorgd en onmodieus overkomen, want dat is gewoonweg niet zo heel erg aantrekkelijk. Het is leuk als je laat zien dat je verstand van kleding hebt en dat je weet wat flatterend bij jouw figuur staat en wat niet. Op deze manier kom je zelfverzekerd over, en ben je voor de buitenwereld een interessant individu. Maar, wat zijn nou de laatste trends op het gebied van mode? Die lees je hier! Als je een van onderstaande trends volgt, weet je zeker dat helemaal hot bent. Iedereen draait spontaan om als jij op straat rondloopt!

Een leren kledingstuk

Een materiaalsoort die weer terug is van weggeweest, is leer. Het staat heel stoer en ruig, maar het is ook heel leuk om bijvoorbeeld een kledingstuk van leer te combineren met iets van kant, wat vaak wordt gezien als schattig en romantisch. Op deze manier combineer je twee stijlen met elkaar die doorgaans als tegenpolen worden gezien. Deze clash is helemaal in! Je hoeft niet per se een leren broek aan te schaffen, ook een intimiderend motor jack van leer of een leren topje kan heel goed werken. Desnoods kan je kiezen voor leren laarzen als je het nog ietwat te heftig vindt om met een groot kledingstuk van leer rond te lopen. Ook subtiele verwerkingen van leer in een outfit kunnen al heel goed werken!

Fuchsia: de kleur van het najaar!

Een prachtige kleur die bij ieder huidtype mooi staat, is fuchsia. Deze kleur haalt bij ieder huidtype het beste naar boven. Het staat geweldig bij bijna alle andere kleuren. Wat dacht van je van een fuchsia gebreide top, samen met een paar mosgroene oorbellen of een effen t-shirt in de kleur fuchsia samen met een gebreid vest in de kleur oranje. Op deze manier laat jij zien dat je durft te combineren en dat jij out of the box durft te gaan. Of, voor de echte durfallen onder ons: een knalroze tweedelig pak. Pakken zijn helemaal niet meer alleen voor mannen, ook vrouwen stelen de show met zo’n pak.

© Pexels.com

Pufferjacket

Een jas die je veel gaat zien aankomend seizoen is de pufferjacket. Deze jas is niet alleen heel mooi om te zien, hij zit ook nog eens heel erg comfortabel. Het is eigenlijk een soort gigantische slaapzak, waar je heerlijk warm in kan rondlopen als het buiten koud en vochtig is. Deze jas houdt je goed warm, maar ziet er ook nog eens mooi uit. Deze jassen komen in alle kleuren van de regenboog, dus de keuze is reuze. Een knalkleur als groen of roze doet het altijd goed, maar je kan ook voor een wat meer ingetogen exemplaar kiezen. Een bruintint kan natuurlijk ook altijd. Dat is vaak wat gemakkelijker combineren. Ideaal voor mensen die nog weinig verstand van mode hebben en zich graag wat meer met dit vak willen bezighouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *