De Beste Games Van Dit Moment

De Beste Games Van Dit Moment
© Pexels.com

Soms ben je gewoon even uitgekeken op de games die je altijd speelt. Of je hebt alles al uitgespeeld. Dan ben je natuurlijk op zoek naar iets nieuws! Gelukkig kwamen de afgelopen tijd genoeg fantastische games uit. Van nieuwe Shooters tot regelrechte race chaos het is er allemaal en dan ook nog eens met de beste gameplay en graphics in tijden. Lees snel verder om de tofste nieuwe games te vinden die bij jouw passen!

Starfield

Starfield is een lang verwachte singleplayer parel van Bethesda Game Studios. Starfield speelt zich af, je raad het al, in de ruimte. Waan je in de wereld zoals deze er uit ziet in 2330. Maak je personage precies zoals je zelf wilt. Wat is jouw achtergrond? Ben je een ervaren ruimte reiziger of kom je niet verder dan je achtertuin. De keuze voor de achtergrond van je personage is aan jouw. Maar let op, elke keuze heeft gevolgen. Kies welke vaardigheden jouw handig lijken om te bezitten. Wil je sneller kunnen rennen? Of wil je alles weten van technologie? Vlieg door de immense open ruimte, land op één van de 1000 planeten. Bouw en bestuur het schip van je dromen. Onderzoek de flora en fauna van vreemde planeten en laat je mee slepen.

The Crew Motorfest

The Crew Motorfest is een doldwaze race game waarin je kan rijden vliegen en varen. The Crew Motorfest speelt zich af op het prachtige en kleurrijke Hawaii. Rij door een gigantische open wereld of doe races door de nauwe straten van Japan. Rij jij met je droom auto naar de finish van een van de vele races. Of wil je toch sneller aan de andere kant van de wereld zijn en besluit je om te gaan vliegen? Het kan allemaal en nog veel meer. Kom je water tegen waar je met je auto niet door heen kan? Geen probleem dan wissel je toch gewoon naar je boot en vaar je naar de overkant. The Crew Motorfest is een knotsgekke race game vol adrenaline en prachtige natuur.

© Pexels.com

Assassin’s Creed Mirage

Assasin’s Creed Mirage is een geweldig nieuw deel in de geroemde Assasin’s Creed reeks. In deze games ga jij als huurmoordenaar op pad om ongezien mensen aan hun einde te helpen. Mirage speelt zich af in het 9e -eeuwse Bagdad. Wie de voorganger van deze game (Valhalla) heeft gespeelt herkent de hoofdpersoon gelijk. Basim was in het eerdere deel aan de zijde van Eivor de Viking te zien. In mirage gaan we terug in de tijd en beleven we het verhaal van het leven van Basim. Hoe hij van straatschoffie naar meedogenloze en gevreesde huurmoordenaar is uitgegroeid. Ongezien blijven is een belangrijk onderdeel van zijn werk. Als hij ongezien is aangekomen op zijn plaats van bestemming kan het moorden beginnen. Deze singleplayer game bevat prachtige landschappen en een fantastische verhalen lijn. De ideale game dus om jezelf te verliezen in de wereld van huurmoordenaars en het prachtige Bagdad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *